Oversikt over kurs og utdanningstilbud fra godkjente TRE Certification Trainers

Utdannelse i TRE-øvelser med Spesialist i klinisk psykolog

TRE-Instruktør Utdannelse Modul 1 og 2 i Oslo for helsepersonell, yogalærere og terapeuter 2019/2020

Barbro Andersen setter opp en ny utdanning i TRE-Øvelser i Oslo høsten 2019.

Utdannelsen er godkjent som 42 timer vedlikeholdsaktivitet for spesialister av Norsk Psykologforening.

TRE Øvelser, Modul 1 og 2 er en traumesensitiv og kroppsorientert utdannelse i stresshåndtering, spesielt rettet mot helsepersonell. Utdannelsen tilbys over 3 kurs: 7.-8. september 2019, 31.januar-1.februar 2020 og 29-30. mai 2020.

Denne utdannelsen er spesielt egnet for behandlere som trenger å tilegne seg metoder for å få hjelp til å stabilisere og regulere nervesystemet til klienten. Men øvelsene må lærer og praktiseres av deg for at du som terapeut selv skal kunne bruke dette som et verktøy for selvregulering. TRE-Øvelsene kan bla. bidra til stresshåndtering ved å få på plass hvileresponsen ved å koble inn ventral parasympatisk aktivitet uten stor fare for overveldelse og retraumatisering.

Modul 1 og 2 er på 6 kursdager og går over tre helger, fredag fra kl 11:00-18:00 til lørdag kl 10:00-17:00. Adr. Josefines gt 40 0258 Oslo Pris: 12000 kr for alle 6 kursdagene, og kan betales per kurs, dvs 4000 kr per todagerskurs. Det er mulig å melde seg kun på Modul 1 for å lære teknikkene for din egen del uten å integrere det som en teknikk til klientene dine.

For å bli sertifisert TRE-Provider må studenten i tillegg ha veiledning, egen-erfaring med TRE individuelt og i gruppe, samt føre logg over egen prosess og erfaring med TRE.

Det er begrenset med plasser. Det er også mulig for tidligere TRE-studenter å repetere kursdager, og du vil da kunne delta ved å betale halv pris av full pris.

Påmelding:Barbro Maria Andersen barbroandersen@gmail.com

=TRE-Instruktør Utdannelse Modul 2, kursdag 5 og 6 i OsStavanger for helsepersonell, yogalærere og terapeuter 16-17 august 2019. Dette er en pågående utdannelse, der studentene tar siste del av Modul II. Det gjenstår fremdeles for dem veiledning og praksis for å kunne bli sertifisert TRE-Providers. For mer info, kontakt:Barbro Maria Andersen barbroandersen@gmail.com

Mer informasjon finnes i link under:

http://www.barbroandersen.no/420231664

Tre-kurs åpen for alle deltakere i Oslo-området

TRE Kurs med pedagog Hans Holter Solhjell - SEP, i Oslo:

Hans Holter Solhjell har både introduksjonskurs i TRE, kurs for videregående og også utdannelse i TRE for deg som ønsker å bli TRE instruktør. Du kan lese mer om kurstilbudet på nettsiden:

http://www.oppmerksombevegelse.no/kurs/tre-trauma-release-exercises-introduksjonskurs/

TRE Kurs med Erika Beata & Jørgen Thorkildsen i Oslo

Sjekk ut: www.se-terapi.no

----------------------------------------------------------------

TRE-Instruktør Utdannelse Modul 1 i Oslo. Åpen for alle.

Du har nå mulighet til å delta på en instruktørutdannelse i TRE, som gir deg mulighet til å bruke TRE med enkeltklienter, og med grupper. Utdannelsen gir deg også mulighet til mye egenarbeide, og personlig fordypning av å arbeide med kroppen i forhold til traumer, dyptliggende stress, kroppslige og emosjonelle spenninger.

Denne utdannelsen ledes av Hans Holter Solhjell. Jeg pedagog, med hovedfag i pedagogikk fra UIO, og er også utdannet Feldenkraispedagog, i Kommunikologi, Somatic Experiencing, Sounder Sleep Systemet og har også utviklet en metode for arbeide med konflikter i relasjoner med barn, PLS samreguleringsmodellen. Du kan lese mer om meg på denne siden.

Datoer for modul 1 og 2 finner du på nettsiden for utdannelsen. Les mer her

Du kan også være med på Modul 1 og 2 av denne TRE utdannelsen uten å ønske å bli instruktør, om du bare ønsker å lære mer om TRE, gjøre TRE øvelser, og få en bedre forståelse av traumer og hva som skjer i kroppen og nervesystemet relatert til stress og traumer. Du vil også få gjort mye egenarbeid og få veiledning i forhold til egen prosess, som en del av gruppen.

Denne utdannelsen egner seg spesielt godt for de som er interessert i kropp og bevegelse som en del av helings og selvutviklingsprosesser.

Tid: Alle dager: kl.09:00-16:00. Vi har lunsj 1 time midt på dagen.

Adresse: Kirkeveien 64a, 6 etasje i lokalene til Positive Spiraler.

Pris for modul 1: 4800 kr.

Les mer om denne utdannelsen på linken under.

http://www.oppmerksombevegelse.no/kurs/tre-utdannelse/

© TRE øvelser - post@tre-ovelser.no